Traryd Fönster

logo

Vår ambition är att tillverka kvalitetsfönster genom att förena tradition med innovation. Idag är vi en av Sveriges ledande fönstertillverkare. Genom våra kunniga återförsäljare runt om i landet erbjuder vi ett brett sortiment av fönster och fönsterdörrar.

Elitfönster

logo-top1

Elitfönster är Sveriges största fönstertillverkare. Vi tillverkar fönster och fönsterdörrar för såväl småhus som stora byggprojekt. Kundernas behov styr vår utveckling, både av produkter och organisation. Vi ligger i täten med vårt miljöarbete och har medverkat till de flesta innovationerna i vår bransch.

NorDan Ytterdörr

Skärmavbild 2013-04-29 kl. 19.12.05

NorDan är en av Skandinaviens ledande fönster- och dörr tillverkare med ca 1450 medarbetare, och en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Med NorDan har du en solid samarbetspartner som du kan lita på. Vi satsar stenhårt på att ligga i framkant av utvecklingen

Polardörren

Skärmavbild 2013-04-29 kl. 19.08.25

Polardörrens vision är att bli marknadens mest kreativa och flexibla ytterdörrtillverkare, med tanke på tillämpning av senaste teknik och design som är anpassad efter kundens villkor. Det innebär att kunna göra korta serier, snabbt uppfatta trender och kunna förändra – och att tänka nytt.

MTH Insektsskydd

mth
MTH/Fikszo insektnät är ett genialiskt system av dörrar och fönster i aluminium och nät av plastad glasfiber. De passar överallt. Du kan själv lätt montera dem på några minuter. Allt du behöver är en såg, tumstock och en skruvmejsel.

LeksandsDörren

leksandsdörren

Gediget hantverk, modern teknik och aktivt miljöarbete, med målet att skapa trygghet för de boende, har varit ledstjärnan som följt LeksandsDörren genom alla år och givit oss framgång. En modern dörr är betydligt mer än en köldbarriär.

JELD-WEN

Jeld-Wen logo
JELD-WEN Europa är den ledande dörrleverantören på den europeiska marknaden. I hela Europa strävar vi efter att tillmötesgå våra kunders önskningar och behov. Vårt sortiment är fullt av standarddörrar, exklusiva högkvalitetsdörrar, specialdörrar samt alla tänkbara projektdörrar.

Dooria

dooria
Det är drygt 100 år sedan nu, som den första av de snickerifabriker som nu ingår i Dooriakoncernen grundades. På den tiden tillverkade en snickerifabrik inte bara dörrar, utan även fönster, köksskåp och möbler – alltid i högsta kvalitet

Mairo rullgardiner

Skärmavbild 2013-04-29 kl. 20.31.28
På eget tryckeri i Blekinge trycker vi inte bara helt nya mönster varje säsong, utan också varianter på tidigare tygsuccéer. På så vis kan du leva länge med dina Mairotyger, komplettera och addera när andan faller på.