Så går det till

I trygga händer

 

Boka gratis hembesök

Så går det till

När det är dags att byta fönster börjar processen med att kunden kontaktar oss på Fönsterproffsen via mejl eller genom att ringa. Då kommer vi överens om en tid som passar. Vid ett hembesök går vi grundligt igenom ert behov och vi delar med oss av vår erfarenhet. Ibland lämnar vi en offert direkt vid första besöket eller så återkommer vi inom några dagar med den. Om offerten känns bra och vi går vidare så kommer vi tillbaka för att utföra en kontrollmätning. Vi går även igenom så att allt blir som det är tänkt. Under kontrollmätningen gör vi ett avtal och skickar en beställning till en av våra fönsterleverantörer. Därefter följer monteringen av fönsterna.

Vi garanterar att vi alltid slutför våra påbörjade projekt och att vi håller vad vi lovar.

N

Kostnadsfritt hembesök

Vi utför alltid kostnadsfria hembesök där vi går igenom kundens behov på plats. Vi kan även göra en offert på plats hos kunden om det önskas.

N

Kontrollmätning

Bestämmer sig kunden för att jobba vidare med oss utför vi en detaljerad kontrollmätning. Detta för att garantera att måtten på dina nya fönster ska bli exakta.

N

Tillverkning

Nästa steg är själva tillverkningen av fönstren. Detta sker genom att en beställning läggs som skickas ut till någon av våra kvalitativa leverantörer.

N

Montering

Sist men inte minst är det dags för den roligaste delen. Monteringen av dina nya fönster! Våra erfarna montörer fixar hela fönsterbytet med hög kvalitet och god service.

Att tänka på

Med nya energieffektiva fönster sparar du energi året om. Tänk igenom dina val av fönster en gång för alla – och se fram emot en bra totalekonomi i åtskilliga år framöver. Ladda gärna ner denna broschyr som hjälper dig att välja rätt fönster.

Nyttja ROT-avdraget

Genom ROT-avdraget har du möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år.

När du bara betalar en del av arbetskostnaden är det enklare för dig nu att unna dig en renovering gjord av någon som har rätt kompetens. Med andra ord: en kvalificerad hantverkare.